anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wykluczenie przesyłek ze statystyk

MAMY ROZWIĄZANIE!
actp-sklep
#10 Popularyzator

Dzień dobry.

Proszę o usunięcie dwóch przesyłek ze statystyk dot. wysyłki w deklarowanym terminie.

1.  cb040220-b1b1-11ef-bbbf-e37cc071e5b0

Kupujący nie podał wymiarów w aukcji personalizowanej i przesłał je następnego dnia wieczorem.

2.  eaf9e490-b7d4-11ef-8cb6-69003d3d768b

Paczka została nadana 12.12.2024 o godz.9:45 w automacie AllegroOne. Kurier nie zabrał przesyłki, chociaż był na miejscu, bo przy mnie wkładał paczki do automatu 🙂

Z góry dziękuję i życzę wszystkim miłego dnia!

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
177 ODPOWIEDZI 177
malachata
#7 Wielbiciel

A to tutaj usuwają o boze ile ja tego mam

oznacz moderatorów
wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@Sa_nova Czy udało się coś wyjaśnić w mojej sprawie? Ponieważ nadal mam odjęte punkty, za nieterminową wysyłkę, która została wysłana w terminie.

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @wojtekmarchewka. Przepraszam, że czekałeś na odpowiedź. Otrzymałam informację, że nie mamy statusów dla tego zamówienia - dlatego nie zaliczyliśmy paczki jako terminowej wysyłki. Czy podczas nadawania paczki podałeś prawidłowo adres mailowy z zamówienia? Zgodnie z informacją w tym artykule

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@Sa_nova Dziękuję za informację.

Faktycznie przy tworzeniu listu przewozowego nie podałem maila, z Allegro kupującego

oznacz moderatorów
wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@Sa_nova Czy da się wykluczyć te zamówienie, ze statystyk?

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@wojtekmarchewka zapisałam zamówienie do wykluczenia. Proszę Cię jednak o to, abyś w przyszłości pamiętał o poprawnym dodawaniu przesyłek. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KIKOPIKO
#12 Orędownik

Mogę prosić o wykluczenie przesyłki ze statystyk 683034777533300125050496

tu była taka historia ze klient nie odebrał zamówienia i prosił o nową wysyłkę dla tego zaczytało ze jest opóźniona  

683034197533300121430882 a to była pierwsza paczka wysłana terminowo  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@KIKOPIKO Proszę Cię o dokładne wyjaśnienie. Jeśli paczka została nadana w terminie, a klient jej nie odebrał, nie powinna być oznaczona jako opóźniona. Co dokładnie miało wpływ na tę sytuację?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KIKOPIKO
#12 Orędownik

Klient nie odebrał paczki o nr 683034197533300121430882  która była wysłana terminowo 

po kontakcie z klientem poprosił o wysłanie paczki ponownie i dodałam nr na allegro i zaczytało że jest opóźniona i ta paczka z tym nowym nr jest opóźniona 683034777533300125050496

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@KIKOPIKO Dziękuję. Konsultuję tę sprawę.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KIKOPIKO
#12 Orędownik

I jak udało się cos ustalić 😀

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@KIKOPIKO przykro mi, ale nie mam jeszcze odpowiedzi w Twojej sprawie, gdy tylko dowiem się coś więcej to dam znać. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KIKOPIKO
#12 Orędownik

I jak uda się wykluczyć tą przesyłkę ?  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@KIKOPIKO niestety, wciąż czekamy na informacje w Twojej sprawie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KIKOPIKO
#12 Orędownik

i jak cos wiadomo ? 😂

oznacz moderatorów
kotzpsem
#10 Popularyzator

Proszę  wykluczenie ze statystyk zamówienia e930d9b1-7558-11f0-9462-2bfd1d1a6313

nr przesyłki Allegro A002J2REU3 w związku z prośbą kupującego o późniejszą wysyłkę.Bez tytułu.png

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kotzpsem Poprosiłam o wykluczenie tego zamówienia ze statystyk.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
sklepPiknicka
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Proszę o wykluczenie ze statystyk przesyłki AD00TG1Y97.

Przesyłka nie została odebrana przez kuriera z automatu w dniu nadania pomimo umieszczenia jej w godzinach granicznych.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sklepPiknicka poprosiłam o wykluczenie tego zamówienia z jakości Twojej sprzedaży. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KIKOPIKO
#12 Orędownik

Proszę o wykluczenie zamówienie 

f2623220-7933-11f0-923a-039a83d5e912 paczka nadana 17/08/25  nie odebrana z maszyny terminowo przez kuriera  A002K64D43 @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Zrzut ekranu 2025-08-20 093312.png

oznacz moderatorów