Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego zostalem zablokowany
Dziękuję za informację. Rzeczywiście Allegro u mnie ruszyło. Widzę, że nie tylko ja miałem taki problem. Może programiści Allegro powinni się przyjrzeć aplikacji i wyeliminować ten, jakże de***ny komunikat, który tylko frustruje stałych, uczciwych użytkowników.
Chciałem popołudniu dokonać zakupu do nowego mieszkania ale na aplikacji i zarówno w przeglądarce dostałem komunikat że zostałem zablokowany bo za szybko strony przeglądam. Jest też błąd że JavaScript nie odpowiada. Czy ktoś ma ten sam problem czy to.u mnie się coś zepsuło ?
@Madrismo_UNIDO problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Witam
Nagle w trakcie przeglądania ofert, Allegro zablokowało mi konto. Jako przyczynę podano:
Żadna z tych sytuacji nie zachodzi. Nie jestem też winny żadnych pieniędzy.
Czy ktoś miał taką sytuację. O co im chodzi.
Pozdrawiam.
Marek
@pomark1 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Ja również zostałam zablokowana podczas przeglądania ofert.. proszę o odblokowanie...
@Hyhyma problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Pytałem się o zakupiony przedmiot i zostałem zablokowany
Ponieważ allegro ma nas w nosie i trzeba iść do konkurencji. Ja tak zrobiłem po tym jak zostałem potraktowany.
@smokzwm @punisher999 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Konto zostało mi zablokowane wyskoczył komunikat
@Paiel09 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Dlaczego moje konto zostało zablokowane ?
@beciara1 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
zostalam zablokowana bez przyczyny
Allegro wprowadza zapewne zmiany ulepszające sprzedaż (podwyżki prowizji ) czy coś podobnego i system już tego nie wytrzymał .
@Client:132396916 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.
Jeśli coś nie działa prawidłowo wyślij nam wiadomość.
ID: 7c937081-1d80-fa65-4962-5c08b571f5de
@gilles73 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.