anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[3.03.2025] Zostałeś zablokowany.

MAMY ROZWIĄZANIE!
krzysztof_k6_ok
#1 Nowicjusz#

Dlaczego zostalem zablokowany

oznacz moderatorów
166 ODPOWIEDZI 166
pomark1
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za informację. Rzeczywiście Allegro u mnie ruszyło. Widzę, że nie tylko ja miałem taki problem. Może programiści Allegro powinni się przyjrzeć aplikacji i wyeliminować ten, jakże de***ny komunikat, który tylko frustruje stałych, uczciwych użytkowników.

oznacz moderatorów
Madrismo_UNIDO
#7 Wielbiciel#

Chciałem popołudniu dokonać zakupu do nowego mieszkania ale na aplikacji i zarówno w przeglądarce dostałem komunikat że zostałem zablokowany bo za szybko strony przeglądam. Jest też błąd że JavaScript nie odpowiada. Czy ktoś ma ten sam problem czy to.u mnie się coś zepsuło ?

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Madrismo_UNIDO problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
pomark1
#7 Wielbiciel#

Witam

Nagle w trakcie przeglądania ofert, Allegro zablokowało mi konto. Jako przyczynę podano:

• przeglądasz strony i klikasz dużo szybciej niż przeciętny człowiek
  • coś uniemożliwia działanie Javascript na twoim komputerze
  • w tej samej sieci  operuje robot

Żadna z tych sytuacji  nie zachodzi. Nie jestem też winny żadnych pieniędzy.

Czy ktoś miał taką sytuację. O co im chodzi.

Pozdrawiam.

Marek

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@pomark1 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Hyhyma
#1 Nowicjusz#

Ja również zostałam zablokowana podczas przeglądania ofert.. proszę o odblokowanie...

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Hyhyma problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
smokzwm
#1 Nowicjusz#

Pytałem się o zakupiony przedmiot i zostałem zablokowany 

oznacz moderatorów
punisher999
#1 Nowicjusz#

Ponieważ allegro ma nas w nosie i trzeba iść do konkurencji. Ja tak zrobiłem po tym jak zostałem potraktowany.

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@smokzwm @punisher999 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Paiel09
#1 Nowicjusz#

Konto zostało mi zablokowane wyskoczył komunikat 

Screenshot_2025-03-03-12-44-28-09_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Paiel09 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
beciara1
#1 Nowicjusz#

Dlaczego moje konto zostało zablokowane ? 

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@beciara1 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:132396916
#1 Nowicjusz#

zostalam zablokowana bez przyczyny

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Allegro wprowadza zapewne zmiany ulepszające sprzedaż (podwyżki prowizji ) czy coś podobnego i system już tego nie wytrzymał .

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:132396916 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
gilles73
#1 Nowicjusz#
Dlaczego zostałeś zablokowany? Coś w zachowaniu twojej przeglądarki zwróciło naszą uwagę. Powody mogą być różne:
  • przeglądasz strony i klikasz dużo szybciej niż przeciętny człowiek
  • coś uniemożliwia działanie Javascript na twoim komputerze
  • w tej samej sieci (IP 145.224.111.97) operuje robot

Jeśli coś nie działa prawidłowo wyślij nam wiadomość.

ID: 7c937081-1d80-fa65-4962-5c08b571f5de

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@gilles73 problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów