Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Jestem jedną z "uszczęśliwionych" osób która przechodzi jakieś nonsensowne testy w których allegro narzuca przewoznika w przesyłkach smart. We wszystkich ofertach jest podany kurier dpd smart którego nie mogę dodać. Absurd goni absurd. Nie po to płacę allegro smart żeby nie moc wybrac przewoznika. Nie chcę kurierów pocztex, ups czy innych którzy mnie zawiedli. Chcę wybrac przewoznika dpd z którym nie mam problemów, paczki przywozi na czas itd. Mimo że płacę za smarta odebraliście mi wybór. Zakończcie te durne testy i pozwólcie ludziom wybrac to co im odpowiada.
Wychodzi na to że ja przez 5 tygodni nie zrobię zakupów na allegro. Poczekam na zakończenie testów.
Jeszcze jedno pytanie do twórców ów godnego pożałowania pomysłu... jak zbadacie zadowolenie klientów że swojego testu? Na jakiej podstawie uznacie że test się powiódł czy to była porażka? Bo chciałabym wyrazić swoją opinię na ten temat w ankiecie dotyczącej właśnie tego. Patrząc na niezadowolenie innych klientów wasz test nie zdał egzaminu. I chyba będę wnosić o zwrot kosztów smart za te 5 tygodni testów gdzie nie mogę wybrac przewoznika.
Polecam. Kolejny walkowany problem
Mam to samo - rezygnuję z kuriera na rzecz paczkomatu.
Poczta Polska przywozi paczkę a jak mnie nie ma to mam w skrzynce awizo - muszę czekać do następnego dnia i jechać do placówki pocztowej żeby ją odebrać. "Mój" kurier DPD już do mnie nie dzwoni tylko zostawia paczkę pod drzwiami domu. I tak od paru lat.
Teraz chodzę do paczkomatu (o ile paczka nie jest za ciężka) - plus jest taki, że mój pies jest zadowolony ze spaceru.
@manieq1 ojjjj no, paczkomaty też już zabierają .... 😱
jestem kolejna robiona w balona przy wyborze kuriera-skandal
Dokończenie wątku.Teraz zauważyłam zmianę podczas zakupu.Mimo ,że nadal nie można wybrać dostawcę-to przed sfinalizowaniem transakcji -jest podana nazwa firmy kurierskiej- w moim przypadku -UPS a nie jak dotąd wybierałam DPD-czyli dalej decydują za Nas,ale już nie w ciemno,więc decyzja powinna być jedna-rezygnacja ze Smarta i z allegro.
witam ,chciałbym aby ktoś mi wyjaśnił dlaczego Allegro lub jakiś algorytm stosowany przez allegro decyduje o tym ,któremu kupującemu pokazać wszystkie metody wysyłki ( Dpd ,dhl ,etc ) ,a któremu narzucić tylko swojego kuriera , wyjaśniam :
dziś ,mój znajomy chciał kupić ode mnie żel i zadzwonil ,ze nie ma opcji KURIER DPD tylko allegro kurier , postanowiłem to sprawdzić i faktycznie , zalogowałem się ze swojego prywatnego konta i tez nie miałem możliwości wybrania kuriera Dpd lub dhl ,którym mam ustawionych jak sprzedawcy ,więc wylogowałem się i porosiłem o sprawdzenie przez moją partnerkę , u niej wysyłka innymi kurierami już się pojawiła , czemu tak się dzieje ,?? możliwości są dwie. ,albo allegro ma problem z systemem i coś nie działa tak jak powinno 😉 ,albo jest stosowany monopol na allegro kuriera , nadmieniam ,ze od dłuższego czasu strasznie procentowo zmieniła się ilość wysyłek Dpd i dhl (zmalała 0 a wzrosła inpostu , rozmawiałem z innym sprzedającymi na allegro i zauważyli to samo , proszę o wyjaśnienie , w aąłczuniku dwa zdjęcia tej samej oferty , raz widać możliwość wyboru kuriera ,a po zalogowaniu z innego konta już tej mozlwioasci nie ma ,
Tak, przy Smarcie kupujący wybiera kuriera a ale jaki to jest decyduje Allegro.
@CHEMIAKOFL Załączników nie ma, ale to pewnie nowe testy Allegro
Sorry zalaczniki podpinalem w wiadomosci do allegro