Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Znowu coś... nie można wydrukować etykiety wyskakuje "Błąd zewnętrznego przewoźnika"
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@pphu09 odnotowujemy obecnie problemy z nadawaniem przesyłek UPS. Pracujemy już nad rozwiązaniem. Postaramy się jak najszybciej przywrócić funkcjonalność.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Rozumiem, ze przesylki przy tej fomie nadania będą wykluczone z oceny jakości. Nie ma poddanej godziny rozwiązania problemu, a godzina graniczna nadania zbliża się wielkimi krokami.
ludziska róbcie zrzuty ekranu, bo wam nie wykluczą potem,
od razu dodaje, na zaś:
czy takie coś wystarczy?
@lewgorzkowski zrzuty ekranu nie są potrzebne.
Bardzo proszę, abyś nie wprowadzał nerwowej atmosfery i nie sugerował, że konieczne jest dokumentowanie tych problemów, bo "wam nie wykluczą potem".
Aby wykluczyć zamówienia, wystarczą ich numery, ale nie ma potrzeby podawania ich już teraz.
Prosimy o wykluczenie z jakości sprzedaży zamówienia 27e6fc20-efd0-11ef-af31-13a0e0a374f3
Dzięki
@la_nika proszę nie wprowadzać sielankowej atmosfery ponieważ zdarzało się już, że allegro nie wykluczało zamówień ze statystyk !!!
Dokumentacja nie ma tutaj znaczenia ponieważ w odpowiedzi otrzymaliśmy informację, że co prawda przesyłki nie zostały nadane z winy przewoźnika ale nie wykluczą bo nie wykluczą.
@la_nika to nie jest moje pierwsze rodeo, już w bambuko byłem zrobiony przez was nie raz nie dwa, więc proszę mnie nie upominać...
ps. mi się udało wydrukować przed chwilą, więc coś się odetkało
Otrzymałam informację, że nadawanie przesyłek już działa. Widzę, że niektórzy już to potwierdzają. Dziękuję za Waszą cierpliwość!
@lewgorzkowski @sl-aw-ek taka sytuacja, aby nie wykluczyć zamówienia, bo nie, ani razu mi się nie przytrafiła, nie znam szczegółów Waszych spraw, więc nie mogę tego zweryfikować i sprawdzić, co było powodem, ale na pewno jakiś powód był.
To też nie jest moje pierwsze rodeo, więc wiem, że w takiej sytuacji zamówienia zostałyby wykluczone bez ceregieli.
@la_nika "taka sytuacja, aby nie wykluczyć zamówienia, bo nie, ani razu mi się nie przytrafiła, nie znam szczegółów Waszych spraw, więc nie mogę tego zweryfikować i sprawdzić"
Tak właśnie Tobie tutaj przekazywałem szczegóły mojej sprawy i nic to nie zmieniło, zamówienia nie zostały wykluczone ze statystyk.
@sl-aw-ek poproszę link do tego wątku.
@wyrwisusz podane przez Ciebie zamówienie jest już anulowane, więc będzie automatycznie wykluczone, gdy otrzymasz zwrot prowizji.
@CzarnaKawkacom czas na nadanie tej przesyłki upływa 25 lutego, a widzę, że podjazd jest zamówiony na dzisiaj, więc zamówienie nie powinno być opóźnione, gdyby było, oczywiście daj znać.
@lewgorzkowski u Ciebie dwa zamówienia zgłosiłam, ale zamówienia nr 1b7fa8b0-efa8-11ef-a198-2bf4bab2cfec i nr 76fff330-efb1-11ef-a7cc-a505807eeb58 mają czas na nadanie do 24.02, a zostały już nadane w punkcie, więc nie będą opóźnione.
Może ruszyło ale dla nas już nic to nie daje Zamawiać kuriera mogliśmy do 10 a on i tak przyjeżdża o 9
Prosze o wykluczenie zamówień
d259aea0-efd5-11ef-a198-2bf4bab2cfec
c14df1b0-efb3-11ef-a198-2bf4bab2cfec
891bcbc0-ef7f-11ef-9e7c-f9abd4ab7a80
0eb69c52-ef77-11ef-93ef-3707d500dff9
5cb63880-ef76-11ef-ab2c-1fc0cb7df5cf
No to się porobiło..... Allegro jak zwykle zwala winę w komunikatach przy próbie wysyłek na inną instytucję w tym wypadku UPS. Za takie pieniądze co kasują powinni taki problem rozwiązać w 10min 😞
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ nam przed chwilą udało sie nadać UPS. Łącznie ze zleceniem odbioru jeszcze na dziś. Mam nadzieje że kurier nas nie minął
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Nie możemy wygenerować etykiet - otrzymujemy komunikat Błąd zewnętrznego przewoźnika.
Cześć @Puzonix, dzięki za zgłoszenie.
Jesteśmy świadomi problemu i przepraszamy za utrudnienia techniczne związane z generowaniem etykiet.
Pracujemy nad jego rozwiązaniem, zachęcam do ponownej próby wygenerowania etykiety później.
Dwóch naszych klientów wybrało formę dostawy Allegro One przez UPS. Nie można wygenerować listu przewozowego. Wyświetla się informacja: "Błąd zewnętrznego przewoźnika". Jak zmienić przewoźnika w zamówieniu złożonym przez klienta?
@tylkowlosy Nie możesz zmienić, musisz czekać.
Cześć @tylkowlosy.
Przepraszamy za utrudnienia techniczne związane z generowaniem etykiet.
Zależy nam na tym, aby paczka trafiła do klienta jak najszybciej, dlatego już pracujemy nad rozwiązaniem tej sytuacji. Zachęcam do ponownej próby wygenerowania etykiety później.
W razie wszelkich pytań, jestem do dyspozycji 🙂