Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nastąpiła jakaś zmiana czy to najzwyczajniej jakiś błąd? Paczki Smart InPost paczkomaty, które od czwartku powinny mieć etykiety czarne są zwykłe. Ktoś też tak ma?
Czyżby spięcie na linii Allegro - InPost? 😉
@MikroLITY Zapewne to zależy od maszyny losującej 😎
Otrzymaliśmy od InPost potwierdzenie, że podejmą próbę doręczenia wszystkich paczek w sobotę 🙂
@MiMary pisze: "Cześć, @MakeYourWish. Zamówienie zostało złożone przedwczoraj z predykcją czasu dostawy na 15.10, więc nie łapie się na dostawę weekendową. Tylko zamówienia składane w czwartki i piątki podlegają dostawie sobotniej."
@GWDAfishing @TomBanknoter @MikroLITY @e-hurtelektro
To jakaś nowość o której nie zostaliśmy poinformowani...? Czy to tylko mnie coś ominęło? Zawsze liczył się czas generowania etykiety, a nie złożenia zamówienia. Wychodzi na to, że wszystkie moje zamówienia nie będą się łapać na Paczkę w Weekend - mój czas wysyłki wynosi 3 dni.
@MakeYourWish Zwyczajne bajkopisarstwo - albo tak mają w wytycznych, mimo że praktyka wygląda inaczej. Oni sami już tego nie ogarniają, i wciąż bohatersko walczą z problemami, które sami stworzyli. Pamiętaj też, że Twoja deklaracja terminu wysyłki, a "predykcja czasu dostawy" wyświetlana przez Allegro, to dwa niezależne byty 😎
No i mamy powtórkę sprzed tygodnia, większość etykiet smart która powinna mieć czarny pasek drukuje się bez paska.. na 6 wydrukowanych etykiet tylko jedno zamówienie mam z etykietą weekendowa.. @MiMary
@REHFIT Proszę, podaj numery tych zamówień.
Np 32c9a630-8bf1-11ef-85d6-e970f14fd51e
@REHFIT To zamówienie nie spełnia kryteriów, ponieważ zostało złożone w środę.
Zawsze miał znaczenie dzień wydruku etykiety a nie dzień złożenia.
u mnie 100% bez czarnego paska, szczerze mówiąc nawet nie zwróciłam na to uwagi - dopiero mail z forum mi przypomniał, ze dziś czwartek i powinny być weekendowe etykiety.
W sumie musiałabym tutaj wkleić prawktycznie każde zamówienie, bo jak na razie tylko 3 etykiety są z czarnym paskiem , a cała reszta ponad 20 bez
@REHFIT Ja akurat wydrukowałem tylko jedną, ale wyszła "biała". Może w czwartek już się nie należy?
@REHFIT Kwestię tych zamówień 6f519940-8c47-11ef-a51c-fdbf1743eded, 71182872-8c47-11ef-9006-8f0b7526bbd1 wyjaśniam z odpowiednim zespołm.
@REHFIT Te zamówienia 6f519940-8c47-11ef-a51c-fdbf1743eded, 71182872-8c47-11ef-9006-8f0b7526bbd1 mają predykcję na jutro, dlatego etykieta nie została wygenerowana z paskiem.