Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę znaleźć sposobu , aby ustawić godzinę graniczną dla soboty . Na stałe mam graniczną ustawioną na 14:00 , ale w soboty kurier może być max. o 12:00 , z paczkomatu również później nie odbierze , czyli trzeba by ustawić graniczną wcześniej niż w inne dni tygodnia . Aktualnie w piątki przestawiam graniczną na wcześniejszą ,ale obawiam się , że kiedyś stara głowa zapomni i zrobią się problemy .
Znacie jakiś inny sposób poza stałym ustawieniem wcześniejszej godziny dla wszystkich dni ?
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Zaznaczasz sobie dni i godziny
@KIKOPIKO nie rozumiesz , mam na myśli ustawienie innej godziny dla soboty niż dla pozostałych dni tygodnia , nie widzę takiej opcji
tam masz dodaj kolejny dzień i dodajesz sobota
@KIKOPIKO dalej nie rozumiesz , o tym co piszesz wiem tylko w dalszym ciągu nie zmienia faktu , że godzinę graniczną mogę ustawi jedną dla wszystkich dni , w które chcę wysyłać ,a dla soboty potrzebuję ustawić wcześniejszą jak dla pn-pt
możesz zmienić godzinę
o takie coś ci chodzi ?
@KIKOPIKO Masz za niską rangę , nie widzę zrzutu @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ pokażcie to ...plese
@KIKOPIKO tak , mogę zmienić , ale dla wszystkich dni , a potrzebuję tak
pn-pt - graniczna do 14:00
sb - do 10:00
bez cotygodniowego wchodzenia w ustawienia i zmiany granicznej
Jak zrobisz tak jak ci wysłałam to nie musisz wchodzić co tydzień
@KIKOPIKO dziewczyn się nie doproszę , daj proszę fotkę na maila [edycja]
@KIKOPIKO dzięki , już widzę , nie Masz pojęcia ile się nakombinowałem 😂