Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Dzisiaj pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Dzień dobry,
Wczoraj w przeglądarce zobaczyłam promocję "zgarnij kupon 15 zł za pobranie aplikacji". Również pobrałam aplikację i nie widzę żadnego kuponu. Czy ktoś coś wie na ten temat?
@Client:108112203 @KaWardi Kupon należy pobrać samodzielnie po zalogowaniu do aplikacji.
Dzień dobry,
Podobnie jak poprzednicy powyżej pobrałam aplikację by otrzymać kupon 15zł, jednak nie otrzymałam kuponu. Nie ma go w kuponach i kartach podarunkowych na moim koncie. Czy jest możliwość by ten kupon dodać?
@raspberrypeacock @Client:25388090 Kupon należy pobrać samodzielnie, nie pojawia się automatycznie w zakładce. Sprawdźcie proszę w powiadomieniach czy widzicie opcję pobrania kuponu.
Witam u mnie również nie widzę nigdzie kuponu 15zł za instalację aplikacji?
Wchodziłem w tą zakładkę i nigdzie nie widzę kuponu do odebrania. Przy robieniu zakupów za większą kwotę, też nie pojawia się opcja skorzystania z kuponu?
Kupon pojawił się, dziękuję.
Dzień dobry, przed chwilą pobrałam aplikacje i mam ten sam problem... Brak kuponu.
Witam, ja jak wyżej nowe konto, pobrana aplikacja ale kuponu w powiadomieniach nie ma. Proszę o pomoc.
@rofag2serwis Weryfikuję kwestię braku kuponu, wrócę z informacją.
Dziękuję, już mam. Pozdrawiam.
Witam, niestety nie ma.
@Client:37897408 @Client:102912159 Konsultuję wasze zgłoszenia.
@w_kiwi czy udało się się skonsultować sprawę?
Niestety nie.
Ja również nigdzie nie mam do odebrania kuponu na 15zł 😔
@Client:129258793 Poprosiłam o sprawdzenie dlaczego kupon nie wyświetlił się do odbioru w aplikacji.
Jestem po pierwszym zakupie na tym koncie, zamówienie jest opłacone. W jakim czasie przyznawany jest ten drugi kupon za pierwsze zakupy?
Pozdrawiam.