Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nastąpiła jakaś zmiana czy to najzwyczajniej jakiś błąd? Paczki Smart InPost paczkomaty, które od czwartku powinny mieć etykiety czarne są zwykłe. Ktoś też tak ma?
@GWDAfishing Tak, dzisiaj działa. Wydrukowałem wszystkie etykiety do wczorajszych zamówień i są czarne
U mnie nadal drukują się bez czarnego paska..
u mnie loteria, jakieś 10% ma pasek, reszta nie. Czy to, że oferty mają oznaczenie "dostawa w sobotę" zamiast "kup do 14:00 - dostawa w sobotę" ma związek z tą awarią czy to jakiś inny problem? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Health___Beauty Te oznaczenia w ofertach nigdy nie miały znaczenia. Liczył się tylko moment wygenerowania przesyłki - no i żeby była w ramach Smart!
@TomBanknoter To wiem. Chodzi mi o to że do wczoraj oferty miały oznaczenie „kup do 14:00 - dostawa jutro”, a dziś mają po prostu „dostawa w sobotę” bez pokazania godziny granicznej i zastanawiam się czy Allegro to zmieniło ze względu na awarię w InPost czy to jakiś problem zupełnie z tym niezwiązany. Czy może po prostu kolejne „ulepszenie” w serwisie.
Teraz poszły weekendowe. Ale dwie pierwsze jednak bez.
Wychodzi na to że drukują sie losowo, raz dobrze raz nie..
@REHFIT U mnie w "szczęśliwym numerku" na razie 100% trafień, przed chwilą wydrukowałem kolejną, i też czarna.
17:55, na infolinii Inpost nic nie wiedzą, Allegro od kilu godzin "potwierdza czy sytuacja ma miejsce", a miła Pani na chacie Allegro informuje mnie, że:
@MakeYourWish Pani na czacie bredzi, bo o tym, czy etykieta ma oznaczenie weekendowe zawsze decydował moment wygenerowania przesyłki, a nie zamówienia. Często specjalnie generowałem etykiety po północy ze środy na czwartek, żeby były czarne - i działało
Wiadomo, że tak, przecież ta jej odpowiedź kompletnie sensu nie ma. Co kogo obchodzi kiedy złożone jest zamówienie w stosunku do etykiet? Przecież czas wysłania decyduje kiedy paczka dojdzie. Według tej logiki, Paczki w Weekend, to byłby zamówienia... złożone w weekend? I dochodzące we wtorek? 😄
"nie wiem po co wymyślać rzeczy z kosmosu, gdy się nie zna prawidłowej odpowiedzi..." - ten typy tak mają. Nigdy się nie potrafią przyznać, że czegoś zwyczajnie nie wiedzą, tylko zmyślają niestworzone historie.
Dzisiaj wciąż loteria - jedna czarna na pięć zwykłych... Także sporo kasy mi pójdzie na Paczki w Weekend za 17 złotych... A oficjalnego info nadal brak...
U mnie wygląda to tak:
Przy Inpost:
Info na karcie produktu: kup do 15:20 - dostawa w poniedziałek
Etykieta wydrukowała się czarna, ale w Panelu Allegro widnieje info:
Cześć, @GWDAfishing. Etykiety drukowane są już prawidłowo, natomiast nie mamy od InPost 100% potwierdzenia, że przesyłki dotrą do klientów w sobotę.
Czekamy na informację od InPost - gdy tylko otrzymamy potwierdzenie od przewoźnika, to damy znać Wam i kupującym.
Moje etykiety nadal nie są weekendowe... Zamówienie ff6ca0b0-8666-11ef-907a-99f54671bfea.
Cześć, @MakeYourWish. Zamówienie zostało złożone przedwczoraj z predykcją czasu dostawy na 15.10, więc nie łapie się na dostawę weekendową. Tylko zamówienia składane w czwartki i piątki podlegają dostawie sobotniej.
Dziękuje za odpowiedź. Dzisiejsze etykiety na szczęście drukowały się już "prawidłowo".
czas na wysyłkę do dzisiaj - mam czarną etykietę, zakupy po 12, czas na wysyłkę do poniedziałku - etykiety standardowe, ja mam tak u siebie
@e-hurtelektro To jakieś novum, bo do tej pory weekendowe drukowały się do końca dnia w piątek. Ale teraz też drukowałem (po 14-tej), i już nie jest "czarna"